Leveransinformartion

Vi levererar alla beställningar med DHL. Oavsett hur liten eller hur stor din beställning är. Vi använder DHL till alla transporter. Leveranser sker mellan kl 08:00-18:00, måndag till fredag. till närmaste DHL ombud. Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar beroende på var i Sverige du vill ha paketet levererad samt beroende på tillverkningstiden.

Vi levererar i hela EU

Forshaken AB levererar varor inom hela EU.

Fraktkostnader

Vi har fri frakt på alla våra produkter.
Kund får dock stå för retur och byteskostnader.
Information om hur returer sker hittar du under "Byten och returer"

Utebliven leverans & leveransförsök

Om vår speditör, DHL, inte kan leverera ditt paket kommer de att lämna en avi i din brevlåda. Ni får då hämta ut paketet hos närmaste ombud, alternativt boka upp en ny tid med dem för utkörning.

Spåra ditt paket på DHL:s hemsida. Kolli-id:t får du i ditt leveransbekräftelsemail.

https://www.logistics.dhl/se-sv/home/sparning.html

DHL har ingen skyldighet att ringa till kunden för att höra med dem om du är hemma eller på avtalad plats. Dock kan detta ändå förekomma beroende på vem som levererar paketet och om det finns ett telefon nr angivet på fraktsedeln. Vi ber dig kontakta DHL direkt innan du kontaktar oss för assistans gällande ditt paket.

Om du inte är tillgänglig vid kontakttillfället eller själv kontaktar DHL inom fem arbetsdagar, kommer leveransen skickas tillbaka till vårt centrallager. I samband med detta kommer vi makulera din order och återbetala kostnaden för varorna efter avdrag för fraktavgifter tur och retur avgifter samt administrationskostnader för leveransen. Räcker inte den av dig gjorda betalningen kommer vi att debitera dig mellanskillnaden. Totalkostnaden för detta varierar beroende på vikt och volym på din leverans.
×

Kundvagn